Iskolatáska szett, DERFORM, Foci, Football, Championship
A szett tartalma:
- Táska: Focis iskolatáska, hátizsák - Championship Football a kisiskolás korosztály számára. A kék színű hátizsákot focilabdák díszítik, a könyvek, füzetek és a tolltartó 3 különböző méretű zsebbe pakolható. Kétoldalt egy-egy kis hálós zsebben tárolható például az innivaló. Szivacsos hátsó része ergonomikus kialakítású, légáteresztő anyagú. Állítható vállpántja szintén párnázott, oldalt fényvisszaverővel van ellátva a gyermekek biztonságának érdekében. A hátizsák alsó része merevített, kopásgátló talpakkal. A Focis iskolatáskát a kisebb korosztály büszkén hordja iskolába.
Méret 28 x 38 x 18 cm

- Tolltartó: Vagány tolltartó kis focistáknak. A tolltartó belsejében két kihajtható fül található, ezeken lehet a sok-sok ceruzát, filctollat, radírt a gumis fülecskék segítségével elrendezni. Minden szükséges eszköznek (ceruzák, radír, hegyező, vonalzó) megvan benne a helye.
- Tornazsák: Championship Football focilabda mintával. Teteje madzaggal szűkíthető, elején pedig kis vonalas rész található a név és a lakcím feltüntetéséhez.

Várható kézbesítés: GLS szállítás esetén 1-3 munkanap

Szállítási díjak:
Személyes átvétellel 0 Ft

GLS futárral 1790 Ft.

A szállítás díja 1db maximum 40 kg-os doboz szállítására vonatkozik.

GLS csomagautomata 1190 Ft.

16 990 Ft